domingo, 2 de junio de 2013

Propera reunió de la Confraria al juny

Hola amics,

S'ha de reconèixer que hi ha hagut molt poca activitat literària darrera l'ultima reunió de la Confraria a casa de Nino.

Tant se val. Podem començar a pensar en la propera que serà, si Deu vol, el 14 de juny, a casa del Txema i amb l'Ignasi com a confrare major. Aprofito per comunicar a l'Ignasi que la Marta va llençar els daus per ell amb molta fortuna.

Us explico com va quedar el tema del vins:

De les 6 ampolles que vam portar a Roses, 3 eren de la bodega i 3 eren noves: 2 (de Lo Bandoler) per fer la cata i guardar-ne una i 1 (el Cap de Ruc) era aportació voluntària del major (Txema).

De les 6, només ens vam beure 2:

  1. Lo bandoler (ampolla nova i cata)
  2. Numbernine 9 (ampolla de la bodega)

Per tant, van sobrar quatre ampolles que jo hem vaig dur cap a casa:

  1. Lo bandoler (Nova per guardar a la bodega) 9.68 €
  2. Vallfogona (Vella per tornar a la bodega)
  3. Alonso Quijano (Vella per tornar a la bodega)
  4. Cap de Ruc (Nova aportació del Txema per a la bodega) 11.45 €

L'Ignasi hauria de tenir en compte, doncs, el Vallfogona i l'Alonso Quijano per a la propera reunió si es que no vol canviar-les per unes altres.

Si continuem amb la mateixa dinàmica, l'Ignasi hauria d'adquirir un mínim de 2 ampolles noves per fer la cata i guardar-ne una i, si vol, fer una aportació voluntària com a Confrare Major. Si no vol, no te per que fer-la.

He afegit els preus de les ampolles noves per que l'Ignasi pugui actualitzar el full de bodega.

La resta de la pàgina web ja està actualitzada, inclòs el primer full de l'acta anterior.

Bé, nois. Ara es hora de que parleu vosaltres, confirmeu la vostra assistència i la de les honorífiques i/o convidats en cas que hi volgueu presentar algú i afegiu tot allò que sigui d'interès general per al correcte desenvolupament de la propera reunió.

Pau i vi.

Joshua.





1 comentario:

  1. Yo confirmo que acudiré a la reunión en calidad de Cofrade Honorífica acompañada del Cofrade de pleno Derecho y fundador Jose.

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.