miércoles, 8 de febrero de 2012

Emocions

Emoción (http://www.rae.es):

1. f. Alteración del ánimo intensa y pasajera, agradable o penosa que va acompañada de cierta conmoción somática.

2. f. Interés expectante con que se participa en algo que está ocurriendo.


I d’això va la meravellosa exposició fotogràfica del Toni al casal de Vallromanes. Per que, amb un gran èxit de critica i públic, el Toni ha retratat de quina manera expressem les persones tot un seguit d’emocions diverses.

Acompanyat en l’aventura per la directora de l’escola de teatre Il Piccolo BCN, en el que també hi participa la Imma, el Toni va disposar tots els seus artilugis mecànics i, sobretot, tota la seva traça com a fotògraf per retratar 10 actors voluntaris que en tandes de 20 minuts van posar per a ell tot expressant diferents emocions que el Toni va captar amb el seu ull magistral.

En format de diferents mides i en estricte blanc i negre, Toni cedeix el protagonisme a les expressions facials i corporals per despullar l’emoció de qualsevol artifici que la pogués ocultar o dissimular i ens fa involuntaris participants de l’experiència tot tractant d’imaginar les histories que els actors representen per nosaltres en un ínfim instant congelat de magnífica eloqüència.  

El resultat es una exposició extraordinària que va aixecar, el dia de la seva inauguració, un aplaudiment unànime cap a un amic que amaga l’ull d’un autèntic artista.

L’enhorabona, Toni. 

1 comentario:

  1. Ostia Josep! , no sé ni que dir. Moltes gràcies per venir a la inaguració i pel comentari immerescut...

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.